Åpent i dag:
10:00 - 20:00
Åpningstider & priser
Bestill bursdag
Meny
Lukk
Ballerup
Bursdag
Åpningstider & priser
Mat & drikke
Grupper
Før besøket

Velkommen til Funplays Ballerup! Dit Legeland for Hele Familien!

Funplays, er et aktivitetscenter for alle aldre.

Vi er mere end bare et legeland, vi er dit ultimative aktivitetscenter, hvor sjov og glæde er i fokus for alle aldre.

FUNTASTISK tid og varig glæde: Vi ønsker, at alle familier tager hjem med en varig følelse af glæde. Velkommen til et legeland, hvor "happiness that lasts" er vores løfte til dig og din familie!

Nu kan vi præsentere vores helt nye Trampolinpark i Ballerup + Laser-Tag Game! Hos os kan hele familien have det sjovt hele dagen!

Du kan finde os i Telegrafvej 2. Har du spørgsmål? Send en e-mail til [email protected] eller ring på +45 44 68 22 96.

Come Back Ticket

Oplev mere leg og sjov i vores aktivitetscentre med vores Come Back Ticket!

Skab uforglemmelige øjeblikke med venner og familie, når du vender tilbage igen og igen 💜

Skynd dig at få fat i din Come Back Ticket næste gang du besøger os!

Introduktion til Come Back Ticket

Din billet til at vende tilbage til en verden af leg, sjov og aktivitet, alt det du ønsker i den valgte periode!

Sådan fungerer din Come Back Ticket Når du har erhvervet din billet, har du mulighed for at tilkøbe din Come Back Ticket samme dag, inden for den periode, der passer dig bedst. Med denne billet har du ubegrænset adgang til sjov og leg i den valgte periode - det er uendeligt meget sjov! Hvad kan være mere FUNTASTISK end det?

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger, er vores Funplays-Heroes altid klar til at hjælpe dig! 💜

Vi glæder os til at byde jer velkommen igen og igen og igen! ✨

Aktiviteter for Børn Sjælland , 24 Timer I Et Legeland

David Jæger, en af Danmarks mest Funtastiske YouTubere, og hans venner har tilbragt en nat i vores største legeland i Ballerup! Se den spændende video på YouTube ved at klikke på linket:

Youtube Video

Trampolinpark og Laser-Tag Ballerup

Oplev Action-Pakket Laser-Tag i vores aktivitetscenter i Ballerup!  

Velkommen til Laser-Tag hos Funplays Ballerup, hvor adrenalinet pumper, og action er i højsædet! Vores Laser-Tag game er den perfekte aktivitet for både venner, familier.  

Hvordan fungerer det?  

Ved dit besøg i vores aktivitetscenter kan du booke en spændende 45-minutters Laser-Tag session for kun 50 kr. pr. person, med et minimum af 6 deltagere eller 300 kr. for en hel booking. Du kan også booke Laser-Tag som en del af dine børns næste fødselsdagsfest hos os. Forestil dig glæden ved at fejre fødselsdagen med et spændende Laser-Tag event!  

Booking for Skoler og Foreninger  

Vi tilbyder også Laser-Tag booking til skoler og foreninger. Ring til os for at høre nærmere om vores  specialtilbud og arrangementer tilpasset dine behov.  

Hvordan Bookes?  

Inden længe vil du have mulighed for at booke direkte her på vores hjemmeside. Indtil da beder vi dig venligst kontakte os i Ballerup for at foretage din booking og sikre dig en plads til en uforglemmelig 45-minutters Laser-Tag oplevelse.  

Så saml dit hold, træk i dine Laser-Tag gear, og gør dig klar til en episk kamp i vores Laser-Tag arena. Vi glæder os til at byde dig velkommen til en actionfyldt oplevelse hos Funplays Ballerup!

Arranger drømmefesten hos oss!

Vil du ta med vennene dine på noe helt spesielt i forbindelse med bursdagen din? Kom til oss!

Her står våre magiske festrom og Funplays Heroes klare til å ta imot dere med festmat, deilig drikke, isbomber, godteri, bursdagsgave og naturligvis – en funtastic feststemning!

Pst ... Du vet vel at du kan leie hele Funplays før og etter åpningstid, slik at dere får alle attraksjonene helt for dere selv? Og vi fikser naturligvis også en festlig invitasjon som du kan sende til vennene dine.

BESTILL BURSDAG

Nyt vår deilige mat og drikke!!

Hos Funplays skal ingen måtte løpe rundt med rumlende mage. I våre restauranter kan du kjøpe varme og kalde retter, kaffe, snacks, kald drikke og selvfølgelig kaffe fra vår partner Espresso House.

Len deg tilbake, slapp av og nyt mat, drikke og Funplays gratis wifi.

Vi ber våre gjester om å ikke medbringe egen mat og drikke. 

Takk for forståelsen deres!

Funplays Heroes er her for dere!

I Funplays jobber det en stor gjeng med blide, snille og hjelpsomme personer. Vi kaller dem våre Funplays Heroes. De har på seg lilla genser og står alltid klare til å svare på spørsmål, gi et oppmuntrende klapp på skulderen eller en hjelpende hånd ved behov.

Pst! Er du voksen og har behov for en liten pause midt i eventyret, kan du unne deg en funtastic kopp kaffe fra Espresso House i restauranten vår. Det fortjener du.

Følg oss på:

Besøk oss i Sverige, Norge og Danmark.

© Funplays, 2023. All Rights Reserved.