Åbent i dag:
11:00 - 19:00
Åbningstider & priser
Book party
Menu
Luk

Privatlivspolitik

Persondata

Funplays Ab, org.nr. SE 556801-2321, Rundan 1, 302 53 Halmstad, Sverige, telefon: +46 (0)35-10 15 80, er dataansvarlig for de persondata, som du som kunde oplyser til Funplays. Ved at tilmelde dig Funplays i det aftaleforhold, som opstår, når du bliver medlem af Funplays Legeland. Som medlem godkender du også, at oplysninger om køb, som sker via Funplays webside, gemmes og behandles.

Vi gemmer og anvender dine oplysninger, så vi kan yde dig den service, du forventer, fx information om festbookinger m.m. og i øvrigt levere en god service til dig. Vi gemmer også dine oplysninger for at kunne give dig gode tilbud. Hvis du ikke ønsker at modtage tilbud fra Funplays, er det let at afmelde via nyhedsbrevet.

Funplays behandler persondata sikkert og iht. dataloven.

Overførsel af persondata

Persondata kan blive udleveret til myndigheder iht. gældende lov, til eventuelle samarbejdspartnere, som leverer understøttende tjenester til Funplays, såsom IT-tjenester, på den måde og i det omfang, som kræves for at Funplays skal kunne opfylde sine forpligtelser over for medlemmer samt af markedsføringsmæssige formål.

Oplysningerne gemmes ikke længere end to (2) år efter, at kundeforholdet er ophørt. Hvis bogføringsloven kræver det, kan oplysninger blive opbevaret i op til syv (7) år.

Du har iht. GDPR mulighed for uden omkostning en gang pr. kalenderår at få information om vores behandling af dine data. Du kan når som helst anmode om at få rettet fejlagtige oplysninger, slettet oplysningerne eller overført dem (dataportabilitet). Du meddeler os dette via e-mail: [email protected] og anmoder om korrigering, sletning eller overførsel. Du har også ret til at modsætte dig, at dine oplysninger bliver anvendt til direkte markedsføring.

Besøg os i Sverige, Norge og Danmark.

Funplays, Høgdaveien 1, 1540 Vestby

© Funplays, 2024. All Rights Reserved.

Om FunplaysPrivatlivspolitikVilkår og betingelserPresse
This website uses cookies
We use cookies to personalise content and ads, to provide social media features and to analyse our traffic. We also share information about your use of our site with our social media, advertising and analytics partners who may combine it with other information that you’ve provided to them or that they’ve collected from your use of their services.
Necessary
Preferences
Statistics
Marketing
Allow all
Allow selection
Deny